ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και έχετε λάβει email επιβεβαίωσης μπορείτε να την ακυρώσετε εντός 24ωρών. Πέραν του 24ωρου δεν θα γίνεται δεκτή καμία ακύρωση παραγγελίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή μη ελαττωματικών κοσμημάτων δεν γίνεται δεκτή διότι τα κοσμήματα Anko είναι χειροποίητα και φτιάχνονται κατόπιν δική σας παραγγελία.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος μας πουλήθηκαν κοσμήματα ελαττωματικής ποιότητας, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος επιστροφής. Για την επιστροφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά μεταφορική συνεργαζόμενη με την εταιρία Anko Jewelry και την οποία θα σας υποδείξουμε. Στην περίπτωση χρήσης άλλης μεταφορικής εταιρίας το κόστος επιβαρύνει τον αποστολέα.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ελαττωματικής ποιότητας κόσμημα που αγοράσατε και να ζητήσετε :

την αντικατάστασή του. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο κόσμημα και διαπιστώσουμε ότι είναι ελαττωματικό, σας το αντικαθιστούμε, με το ίδιο κόσμημα, εντός 10 εργάσιμων ημερών. Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

την επιστροφή της αξίας του, η οποία γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, αυτά επιβαρύνουν εμάς. Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο κόσμημα και διαπιστώσουμε ότι είναι ελαττωματικό επιστρέφουμε εντός 14 ημερολογιακών ημερών ολόκληρο το ποσό που πληρώσατε, όπως αυτό αναγράφεται στην απόδειξη.

Μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής του κοσμήματος, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε και επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.